Libra në shqip

Çdo Njeri

Origjinali në gjermanisht “JEDER MENSCH”: Me Deklaratën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vitin 1776 dhe me…


Autor:
Ferdinand von SchirachFormat: Kindle e-Book


Data e publikimit: 6. Qershor 2024

€ 3.49

Çështja Collini

Origjinali në gjermanisht “DER FALL COLLINI”: Një vrasje. Një vrasës. Asnjë motiv.     Collini punoi tek firma Mercedes për…


Autor:
Ferdinand von SchirachFormat: Kindle e-Book


Data e publikimit: 6. Qershor 2024

€ 8.95

Historia e Europës Juglindore

në përgatitje


Autor:
Konrad Clewing, Oliver Jens Schmitt dhe të tjerë