Çdo Njeri
Origjinali në gjermanisht "JEDER MENSCH": Me Deklaratën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vitin 1776 dhe me...
Autor: Ferdinand von Schirach Format: Kindle e-Book Data e publikimit: 6. Qershor 2024
€ 3.49
Çështja Collini
Origjinali në gjermanisht “DER FALL COLLINI”: Një vrasje. Një vrasës. Asnjë motiv.     Collini punoi tek firma Mercedes për...
Autor: Ferdinand von Schirach Format: Kindle e-Book Data e publikimit: 6. Qershor 2024
€ 8.95
Historia e Europës Juglindore
në përgatitje
Autor: Konrad Clewing, Oliver Jens Schmitt dhe të tjerë