Çdo Njeri

ISBN:

SKU: XXX-X-XXX-XXXXX-X

Pershkrimi i shkurter test  

Përshkrim

Revista Spiegel e quajti Ferdinand von Schirach një „tregues të madh“, New York Times një „stilist të pazakontë“, Independent e krahasoi atë me Kafkën dhe Kleist. The Daily Telegraph shkroi, se ai „është një nga zërat më të spikatur të literaturës europiane”. Vëllimet me tregime „Krime“ dhe „Faj“ si dhe romani „Çështja Collini” dhe “Tabu” u shitën me miliona herë. Ata u botuan në më shumë se dyzet shtete. Pjesa e tij teatrale „Terrori“ radhitet tek dramat më të suksesshme të kohës sonë. Ferdinand von Schirach është vlerësuar shumë herë me çmime në literature. Ai jeton në Berlin.

1 shqyrtim për Çdo Njeri

  1. Martin

    Moment test

Shtoni një shqyrtim

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *