Çështja Collini

ISBN:

SKU: YYY-Y-YYY-YYYYY-Y
(1 shqyrtim nga klient)
12 

Revista Spiegel e quajti Ferdinand von Schirach një „tregues të madh“, New York Times një „stilist të pazakontë“, Independent e krahasoi atë me Kafkën dhe Kleist. The Daily Telegraph shkroi, se ai „është një nga zërat më të spikatur të literaturës europiane”. Vëllimet me tregime „Krime“ dhe „Faj“ si dhe romani „Çështja Collini” dhe “Tabu”…

Përshkrim

Revista Spiegel e quajti Ferdinand von Schirach një „tregues të madh“, New York Times një „stilist të pazakontë“, Independent e krahasoi atë me Kafkën dhe Kleist. The Daily Telegraph shkroi, se ai „është një nga zërat më të spikatur të literaturës europiane”. Vëllimet me tregime „Krime“ dhe „Faj“ si dhe romani „Çështja Collini” dhe “Tabu” u shitën me miliona herë. Ata u botuan në më shumë se dyzet shtete. Pjesa e tij teatrale „Terrori“ radhitet tek dramat më të suksesshme të kohës sonë. Ferdinand von Schirach është vlerësuar shumë herë me çmime në literature. Ai jeton në Berlin.

Informacion shtesë

IBAN

YYY-Y-YYY-YYYYY-Y

1 shqyrtim për Çështja Collini

  1. Martin

    👍🏻

Shtoni një shqyrtim

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *